9/07/2014

29.06 Santillana del Mar->Comillas (ca 23 km)



Kaalusin päevateekonnana kolme erinevat varianti- paarikümne-km-ne tee Comilllasesse, pikem tee San Vincentesse või üsna pikk tee Serdio albergi, mida soovitati. Otsustavaks sai Comillase väga muhe restoran Filipinas, kus võtsin seni kõige kallima lõunasöögi  (15euri, bloody hell) kohalike maiuspaladega. Sellega kaasnes pudel veini mulle üksi, sest Simon ja Laura tellisid à la carte. Lõuna venis pooleteist tunni pikkuseks, mina olin lõppeks puhta švipsis ja edasi kõndimine ei inspireerinud mind mingitpidi. Laura ja Simon läksid edasi. Alberg on kena ja- teine korrus on narivaba! Ühekordsed voodid! Linn on muhe, õhtune vein ühes kahe USA armeenaisega.

Kokatud mäed
from USA

Uusi maitseelamusi lisaks lõunasöögil proovitud kokatud mägedele (otsetõlkes cocina montana?), mis tähendas kohalikku suppi, mille sees ulpis tükk chorizot, tükk verivorsti ja tükk läbikasvanud siga. Proovisin chocolate con churros’t ehk siis õlis küpsetatud saiapulgakesed, vaod sees, mõeldud kastmiseks kuuma šokolaadi. Oeh, nii palju suhkrut ja õli on isegi minule raske kanda.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar