9/07/2014

02.07 Playa de Poo (ikka veel on naljakas see nimi)->Cuerres (alberg Casa Belen) (ca 18 km). 03.07 (0 km)





  
 


Pilvine ja väheinspireeriv ilm. Asturia teed on Cantabria omadest küll oluliselt ilusamad ja ei ole seda pidevat asfaldil tatsamist. Vähempopulaarse camino miinused- hommikul vara ei leia avatud kohvikut. Prantsuse teel avatakse need palverändurite ajagraafikut silmas pidades sageli juba kuuest, sest kofeiininäljas rändurid tasuvad selle ebamugavuse ilmselt ära.

Casa Belen


Hubert!
Taas üks väike annetuspõhine alberg, mida Penduelese hospitalero soovitas (nad teavad siin üksteist on ja on üksteiselt inspiratsiooni saanud).

Mul algasid kella neljast õhtupoolikul seletamatud külmavärinad, palaviku lõi üle 39. Kui hommikuks Laura kogu sisemuse väljutas, siis oli selge, et nähtavasti oleme saanud viiruse. Ja Simoni päikesepiste ilmselt ei olnudki päikesepiste. Imearmas sakslannast hospitalera Birgita lubas meil mõlemal teiseks päevaks jääda ja saime niimoodi omaette laatsaretitoa.

Tänase veetsime nagu kassid- igal võimalusel magades. Magasin imepisikeste ärkvelhetkedega vaheldumisi 27 h jutti. Selle lõpuks sain paratsetamooli toel juba nii jalule, et korraks duši all end loputada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar