9/07/2014

14.06 Barcelona



Peatun  Maria juures, kes elab Barcelonas juba… Ohjeerum, viis aastat? Ta elab Gracias- väga mõnus linnaosa, palju väikseid armsaid kohvikuid, raamatupoekesi ja muud.

Hommikut alustan jalutuskäiguga Hospital de la Sta. Creu i Sant Pau’sse. Tegemist on kunagise luksusliku haiglate kompleksiga, mida planeeriti kui väiksemat linna suure linna sees. Art nouveau, 20.sajandi algul ehitatud. Hiljuti restaureeritud ja külastajatele avatud. Päris võimas. Isiklik võit- võtsin pressikaardi kaasa ja näib, et siin linnas saab sellega üsna edukalt igasugustele vaatamisväärsustele ligi.

Õhtul võtab Maria mu kaasa ühele swingiüritusele mingisugusel väljakul. Algul natuke tantsuõpetust, seejärel juba live-bänd ja tantsukeerutamine. Sain ühe vanema hispaania härrasmehega kah jala soojaks. Välja nägi see nii, et tema oli nagu kala vees ja mina lohisesin kuidagimoodi järele ja püüdsin ülejäänud õhtu vältel hoida kuhugi, kus kellelegi ei tuleks pähe mind tantsima kutsuda. Muidu oli väga armas- swingi vihtusid näiteks ka vananevad punkarid, Dream Theatre’i särgiga metaliaustaja jt.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar