9/06/2014

15.07 Vilalba->Baamonde (ca 22 km)




Tänane Miraazi kõndimise plaan läks vett vedama, sest selgus, et seal on ainult üks pisike (kuigi väidetavalt suurepärane) alberg, mis on täis juba hiljemalt kahest päeval. Ca 15 km enne ja 25,5 km pärast ühtki teist ei olevat (see, muide, sai ümber lükatud, aga selle info panen miniteejuhti, mida plaanin). Ehk siis, et sinna õigeaegselt jõuda, oleks tulnud nii umbes kolmest öösel astuma hakata. 


Muide, Miraaz jääbki suure tõenäosusega vahele, sest Simon on vahepeal viimasedki varakult ette bookitud hotellid tühistanud ja teekonna plaani muutnud. Homme on ta meist 40 km kaugusel asuvas kloostris (mingi salajane link Camino Primitivo ja Norte vahel viib sinna), seega plaanime Lauraga järjekordselt rõvedalt pikka päeva.
lõunast piknikku pidades trehvasime poola tüdrukuid

Tänane oli vastand eilsele. Kõik oli ilus, jalutada oli ilus, hommikusöök oli mõnus, kõik inimesed olid mõnusad. Peatuspaik- Baamonde 94-kohaline munitsipaalalberg. Lõunasöök restoran Galicias. Üks parimaid teel seni!  Kuigi magustoit tuli paraku kuskilt karbist ja mitte köögist. Galicia supp ja kana mulle. Flan ja vino tinto.

Üritasin pärast albergi aias tibi kombel palveränduri päevitust ära päevitada (Eestis tuntud joodiku päevituse nime all, kuigi ega siin pole suurt sisulist ega vormilist vahet, kui neid siinseid cervezasid ja vinosid kokku lugeda). Lugesin järjekordset jutukest Lauralt pätsatud Penguin Booksi miskisest hispaania-inglise paralleeltekstidega novellikogumikust.
Hispaaniakeelsed laused kõlavad järjest arusaadavamalt. Unistan jätkuvalt sellest, et ühel kaunil päeval päriselt ka keele ära õpin.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar