6/30/2016

3.05, Galisteo-Oliva de plasencia (25 km)

Victor otsustas isaliku kindlusega, et täna kõnnime koos. Kartis vist, et lähen Oliva turnoffiga seotud segaduses kuhugi kaotsi. Enne kõndima hakkamis söötis Anaisi banaanidega. Neil on veendunud, et Victor peab Anaisi ahviks.
Proua kurg
10 km hiljem ilmutas end üks linnake, kus teine hommikueine süüa. Victor lõbustas iseend ja tervet baari sellega, et küsis, kas neile tundub normaalne, et ma söön kell 9 hommikul salatit ja joon kõrvale kohvi. Järgnes räme naer ja kommentaar ühelt külaliselt: “Oleks siis, et tortilla ja kohv…” Minu jaoks on siiani selgusetu, mis täpselt oli minu menüüs NII iseäralikku.

Peagi jõudsime järele Yvette’ile, kelle Victor samuti koheselt šefluse alla võttis ja enam silmist ei laksnud. Põhjust pole ilmselgelt tarvis kaugelt otsida, kui nüüd eelmiste päevade seiklusi meenutada. Yvette tõepoolest ei kadunud täna teelt ära. Küll aga oli ta ostnud endale suure kurgi, sest… No nähtavasti talle väga meeldivad kurgid. Lähivaatlusel ostus see küll hoopis täiesti normaalse suurusega suvikõrvitsaks…

Yvette ja Victor
Oliva de Plasencia alberg on senistest kõige luksuslikum. Eraldi voodid! Ei mingeid narisid! Uued dušid, tekid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar