6/30/2016

21.05 Cea- A Laxe (37 km)

Luksuslik isetehtud (olgu, peamiselt Veiko tehtud) hommikusöök hõlmas lahustuvat kohvi. Vastupidiselt eelmisele samalaadsele katsetusele oli härra suutnud käpa peale saada variandile, mis sisaldas ka kofeiini! Serveeritud plekkkannust, kallatuna plekkkruusidesse (mulle lihtsalt meeldivad need k-d).

Öömajale jäime A Laxe munitsipaalalbergi, mille kohta räägiti lugusid üsna pessimistlikul toonil, ent meite meelest oli igavesti huvitav. Seda iseloomustatakse kui kosmoselaeva. Palju betooni, palju ruumi, köök, kus ei ole küll nuge, aga siiski… Dušid, kus oli igati meeldiv võimalus veeta aega sooja vee all. Ja see ei ole sugugi iseenesestmõistetav. Eilses öömajas oli näiteks maailma jaburaim süsteem, kus oli üks allavajutatav nupp sooja ja teine külma jaoks ja veetemperatuuri oli võimatu parajaks reguleerida. Nii et põled, lõdised, põled, lõdised… Erilist tüüpi tervisesportlastele äkki sobiks?




Pliite suisa kaks, nugasid ei ühtki.



Kui viimastel päevadel on albergid üsna täis olnud, siis sedapuhku oli peale meie vaid neli inimest. Üks oli küll norskadooride kuningas Raoul, aga ta EI norsanud. Kas ma mainin siinkohal, kes norskasnagu vana traktor? Olgu, uus traktor? Khmkhm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar