6/30/2016

1.05 Casar de Caceres- Canaveral (35 km? 40 km?)

Seltskond klappis, nii et suurema osa päevast kõndisime koos- Anais, Mel, Neil, Bjarne. Victor, nagu alati, põrutas juba varahommikul järgmise sihtkoha poole. Mis teda praeguse üsna jaheda ehk pikalt kõndimiskõlbuliku ilma puhul nii vara kohale jõudma meelitab, ei tea. Maastik on kivine ja päris äge. Ühel ägedal hiiglaslikul kivilahmakal pidasime ka piknikku.

Hägusad mälestused piknikust
Täna on sunniviisiline pikem etapp, sest imetabasel ja ultramoodsal Embalse de Alcantara albergil vahetuvad parajasti omanikud või mingi veider asi seal igatahes toimumas on. Muidu oleks koht supervaatega järvele. Ühtlasi viib tee mööda kohast, kus ehitatakse kiirrongide teed, seetõttu tuli teha 5-6 km ring. Õnneks jätsime üsna üksmeelsel otsusel vastu võtmata Neili idee katsetada, et äkki ikka vana tee toimib. Et küllap see raudteesild seal taamal on juba piisavalt valmis, et üle kõndida. Hiljem nägime teise nurga alt, et ega ikka ei olnud küll. 

Kuhu?

Ühtki linnakest, kust kohvi või õlut loota, ei jäänud teele. Sellevõrra kurnavam. Põlv ei olnud tõusude ja languste üle liialt tänulik. Ühe puhkepausi ajal nägime Yvette’i. Itsitasin sõbraliku saatana kombel, et äkki me oleme valele teele sattunud, kui korduvalt eksinud Yvette seda mööda läheb?



Lõunapaus

Ja mis juhtus… Yvette’i ja Michelle’i nägin 2-3 km enne sihtkohta ehk Canaverali, kui neist mööda kõndisin. Aga- möödus tund, möödus kaks, möödus kolmaski, naisi ei kuskil. Kui nad siis lõpuks nii kaheksa-üheksa vahel õhtusöögilauda maabusid, selgus, et prouad olid viimasel hetkel otsustanud katsetada mingisugust shortcuti. Edasine on ajalugu. Yvette viibutas mulle sõrme ja ütles, et see oli see päeva ajal tehtud nali! Kusjuures, tegelikult olid mõlemad naised pärast seda ilmselgelt liiga pikka ja palavat päeva üllatavalt heas tujus. Võinoh, selle peale Yvette küll liialt ei rõõmustanud, kui Neil albergis teda lahkesti vannitoani eskortima pakkus… Samas, juba viis minutit hiljem põrutas Yvette kogemata valesse magamistuppa.

Muide, alberg on väga mõnus ja mugav. Hommikusöök on ka siinse kohta vaat et rikkalik. Hind on vastav- alberg 15 euri, hommikusöök 3 eur.

Neil jagas tarkusi- Time flies like an arrow, fruitflies like a banana.





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar