6/30/2016

16.05 Lubian- A Gudina (25 km)


Galicia piir
Suurejooneline 45 km plaan läks täna natuke tuksi. Maastik oli senisest kõige raskem ja meie kilpkonnatempo tähendanuks saabumist pilkases pimeduses.
Klassikaline Hispaania ketsipuu
See, mis mulle tundus õige tee, oli tegelikult pisut vale tee ja tõi kaasa piiiisut turnimist.

Raske tee oli õnnes ühtlasi väga ilus ja huvitav tee. Kui vestelda sel teemal minu põlvega, siis ilmselt arvamused lahkneksid pisut, sest valust lahtisaamiseks kulus valuvaigistit nii tableti kui kreemi kujul. Tempo ei ole oluliselt paranenud. Kõndisime vaid 25 km, aga jõudsime kohale kella kuueks. Õuduslood kohalikust albergist panid vaatama hosteli poole. Muide, ehkki kurikuulsate A Gudina voodimutukate vastu on korralik ristiretk ette võetud, kurtsid albergis ööbinud rändurid kehvade tingimuste üle. Linn ise on pikaks venitatud sõlmpunkt erinevatele teedele. 30eurone hotellituba tähendas aga seda, et võtmed visati kätte, nime ega dokumenti ei küsitud ja arvestades (ruttan nüüd ajas ette) kui tüütu oli hommikul baarmen/hotellidüüdile raha anda kõigi hommikusöögiliste vahelt, võib oletada, et tegelikult ei oleks keegi märganudki, kui see tuba ka maksmata oleks jäänud.

Õhtusöök trip advisori soovitatud Churrasco de Oros tähendas tavapärasest pisut kallimat einet, ent elaval tulel küpsenud liha oli ikka igavesti maitsev vaheldus tavapärasele menu del diale. Pärast tegi hotelli baarmen meile orujot välja. Põhjus võis olla selles, et küsisime chupitoks alguses hoopis ühe teise riigi šnapsi ja baarmen tundis, et auasi on meid tutvustada joogiga, mida siin peaks jooma... 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar