8/12/2013

17.06 Boadilla del Camino – Carrion de los Condes


Lõputu vihm. Vähemasti on kaelal ja õlgadel aega paraneda. Kõndisin koos iiri tüdrukutega. Täna oli enesetunde, nii vaimse kui füüsilise osas, üsna kehv päev. Tunne nagu oleks tarvis iga hinna eest mingi siht leida ja selle poole tormata. Aga miks?

Aga alberg oli võluv. Rõõmsad laulvad nunnad, kellest näiteks üks on 18 aastat nunn olnud ja sai selleks juba 17-aastaselt, aga samas on seal ka üks endine elupõletaja, kes oluliselt pikema protsessi käigus sellise valikuni jõudnud on ja nüüd viiendat aastat vähe siivsamat olemist naudib


Jane puhkab verist varvast

Laulvad nunnad

Parempoolne naine, imeilusa lauluhäälega muide, on olnud nunn 18 aastat
.

Käisin missal. Kõigile jagati väike käsitsi tehtud täheke, mis sümboliseeris midagi umbes sellist, et igaüks meist oleks abivajajate jaoks suunda näitav täht. Preester õnnistas kõiki palverändureid individuaalselt. Mõnus värk – kui ta käed mu pea peale pani, siis see mõjus veidi peamassaaži moodi. Missad on minu jaoks jällegi selline eksootiline värk, ilus on noh.

Missale järgnes albergis ühine õhtusöök, mis siin tähendas seda, et igaüks tõi midagi lauale. Mõned kokkasid suuremaid roogi, mõned tõid näiteks vorsti, küpsist või veini. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar