8/12/2013

16.06 Hontanas – Boadilla del Camino



Lootsin hommikusöögile ja hommikukohvile (suurepärasemat piimakohvi kui Hispaanias ma ei tea), aga Hontanases olid kõik kohad veel kinni. Kõndisin ca 7km järgmisse linna, Castrojerizisse, kus oli küll kohvik-baar, aga varahommikul (juba? ikka veel?) istus kamp nokastunud kohalikke, kelle hüüded olid juba distantsilt nii pealetükkivad, et lähemalt uurima igaks juhuks ei läinud. Kõndisingi peaaegu terve päevateekonna maha, enne kui lõpuks süüa sain.

Guidebook ei luba neil päevil just suuri maastikuelamusi. Ütleb, et teed on siinkandis „soulless“.
Vastu jalutas huvitav paarike. Mees vedas enda järel käru, kus oli kõik kraam. Käru oli tema külge kinnitatud rakmetega. Naisel oli seljas silt „Lisboa-Jerusalem“.
Prantslane ja eesel
Mõnisada meetrit hiljem nägin järgmist huvitavat paari – prantsuse vanameest eesliga.

Albergi üle ei kurdaks, ütleme nii


Tänane alberg – En El Camino. Siiamaani kõige ilusam. Aed nagu väike oaas, tohutult sõbralik pererahvas, sõbralikud hinnad nii ööbimise, jookide kui söökide koha pealt.

Steffan uurib magamiskohti

Tänase veetsin peamiselt saksa poistega. Lisaks eilsele võistukõndijale Steffanile ka loodusfotograaf Marco ja ma-ei-tea-veel-mida-eluga-peale-hakata-Michael. Veetsin õhtu saksa keelt õppides ja tugevasti hea maitse piire kompavaid Saksamaa-teemalisi nalju tehes. Poisid nägid suurema osa ajast välja nagu tahaksid selle peale pead vastu lauda peksta
No on äge eesel

Jane'i seksikas jalg

Ühine õhtusöök. Hää vein hää juba ära joodud õlle peale...







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar