1/16/2016

9.juuni, teisipäev. Grandas de Salime- A Fonsagrada (27 km)

Ärkasin kell kuus, põhjuseks ilmselt jätkuv päikeseparanoia. Hävitasin köögis jäägid. Kohvi enne sihtkohta ei saanudki. Olime camino-familiaga leppinud, et peatume seal. Aga A Fonsagradas osutus alberge olevat oluliselt rohkem kui üks. Kõndisin siis mööda linna ringi ja otsisin saabuvaid sõpru nagu kassiema oma poegi.
Marcos kurtis eelarvepuudujääki ja läks 2km edasi, et 10-eurose albergi asemel 5-eurosesse jõuda. Võimalik, et ehk tahtis tegelikult hoopis omaette olla, sest kõik pakkusime, et võime selle vahe kinni maksta. Lõpuks ei jäänud muud üle- ostsin talle vähemasti kohvigi, enne kui ta edasi põrutas.
Seekordne õhtusöök oli taas ühine, ehkki vähendatud koosseisus: Gian Luigi, Tereza, Annie Rose, Mike, Julio. Menüüs värske salat, tuunikalapasta, küüslaugusaiakesed ja puuviljasalat.
Kui Mike albergi kõndis a ma parajasti jälle midagi matsutasin, siis küsis ta, et kas ma PÄRISELT ka lihtsalt söön koguaeg? (Olgu öeldud, et enese meelest üldse ei söö)

Otsaesiselt hakkas nahk maha kooruma. Rääkisin sellest V-le, kes lubas Santiagos kohtumise hetkeks muretseda Hannibal Lectori stiilis maski.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar